Размислувај
природно,
ХРАНИ СЕ ЗДРАВО!

НОВОСТИ

Повеќе Новости
03.02.16
JoPlus пробиотик

Повеќе
Производи Јока Jogurt Ajran Joplus Sirenje Kiselo_Mleko Kiselo Mleko Jogurt mleko Јоплус Кисело Млеко Јоплус Кисело Млеко
Адреса: Индустриска зона Север Струмица
Телефон: 034/346-101
Факс: 034/344-101
e-mail: joka@t-home.mk

Развиено од: Copyright © 2012 Јока Млекара. Сите права се заштитени.

Пратете го ова на пријател