Размислувај
природно,
ХРАНИ СЕ ЗДРАВО!

НОВОСТИ

Повеќе Новости
10.27.17
Студентите ги одбираат своите брендови

 

Повеќе
Производи Јока Jogurt Ajran Sirenje Kiselo_Mleko Kiselo Mleko Jogurt mleko
Адреса: Глигор Новаков бр.26 Струмица (Индустриска зона Север)
Телефон: 034/346-101
Факс: 034/344-101
e-mail: joka@t-home.mk

Развиено од: Copyright © 2012 Јока Млекара. Сите права се заштитени.

Пратетего ова на пријател