Почетна » Контакт

КОНТАКТ


Адреса: Индустриска зона Север, Струмица Телефон: 034/346-101 Факс: 034/344-101 e-mail: joka@t-home.mk


View Larger Map
Адреса: Глигор Новаков бр.26 Струмица (Индустриска зона Север).
Телефон: 034/346-101
Факс: 034/344-101
e-mail: joka@t-home.mk

Развиено од: Copyright © 2012 Јока Млекара. Сите права се заштитени.

Пратете го ова на пријател