Home » News » Студентите ги одбираат своите брендови

NEWS

More News
10.27.17
Студентите ги одбираат своите брендови

Трета година по ред студентите имаат единствена можност со својот глас да ги одберат своите најомилени брендови и да ја подарат довербата на компаниите кои со своите услуги, својот квалитет и понудата која ја пласираат на пазарот допринесуваат студентски живот да биде полесен и поедноставен .

Оваа година, во категорија на млеко и млечни производи, студентите ја избраа млекарница ЈОКА. Наградата  Стубренд претставува голема одговорност, но и дополнителен предизвик за истата да ја задржиме и следната година во свои раце.

 

Address: Gligor Novakov 26 Strumica (Industriska zona Sever)
Phone: 034/346-101
Fax: 034/344-101
e-mail: joka@t-home.mk

Developed by: Copyright © 2012 Joka Dairy. All rights reserved.

Send this to a friend