Почетна » Исхрана » Кисело Млеко

Исхрана

Повеќе од Исхрана


Кисело Млеко

Јогуртот е богат со јаглехидрати, но доколку сакате да внесете повеке протеини а помалку јаглехидрати слободно збогатете го вашиот оброк со кисело млеко.

Кисело млеко Киселото млеко одржува стабилна концентрација на шекерот во крвта, ја зголемува енергијата која најчесто се намалува кон крајот на работниот ден.


Кисело млеко Освежителен млечен производ кој се почесто е застапен на листите за здрава храна кои се креирани од нутриционистите ширум светот.


Кисело млеко Киселото млеко збогатено со било кои јаткасти производи, може да биде одличен оброк за сите оние што имаат потреба од дополнителна енергија.


Адреса: Глигор Новаков бр.26 Струмица (Индустриска зона Север)
Телефон: 034/346-101
Факс: 034/344-101
e-mail: joka@t-home.mk

Развиено од: Copyright © 2012 Јока Млекара. Сите права се заштитени.

Пратете го ова на пријател