Почетна » Новости » Мај 2017, Посета на детски градинки во Битола

НОВОСТИ

Повеќе Новости
05.13.17
Мај 2017, Посета на детски градинки во Битола

Нашата кравичка ЈОКА беше во посета на детските градинки ПРОЛЕТ и МАЈСКИ ЦВЕТ во Битола. Голема благодарност до дечињата и наставничките за топлиот дочек. Поминавме прекрасни мигови со нашите најмали потрошувачи.

Адреса: Глигор Новаков бр.26 Струмица (Индустриска зона Север)
Телефон: 034/346-101
Факс: 034/344-101
e-mail: joka@t-home.mk

Развиено од: Copyright © 2012 Јока Млекара. Сите права се заштитени.

Пратете го ова на пријател