Почетна » Новости » Студентите ги одбираат своите брендови

НОВОСТИ

Повеќе Новости
10.27.17
Студентите ги одбираат своите брендови

Трета година по ред студентите имаат единствена можност со својот глас да ги одберат своите најомилени брендови и да ја подарат довербата на компаниите кои со своите услуги, својот квалитет и понудата која ја пласираат на пазарот допринесуваат студентски живот да биде полесен и поедноставен .

Оваа година, во категорија на млеко и млечни производи, студентите ја избраа млекарница ЈОКА. Наградата  Стубренд претставува голема одговорност, но и дополнителен предизвик за истата да ја задржиме и следната година во свои раце.

 

Адреса: Глигор Новаков бр.26 Струмица (Индустриска зона Север)
Телефон: 034/346-101
Факс: 034/344-101
e-mail: joka@t-home.mk

Развиено од: Copyright © 2012 Јока Млекара. Сите права се заштитени.

Пратете го ова на пријател