Новости – JOKA
14/09/2019

Јока вработува дистрибутери и комерцијалисти во Скопје

МЛЕКАРА ЈОКА, една од нај големите млекарници во регионот, поради проширување на обемот на работа и развој на компанијата, има потреба од вработувања во Скопје на […]
26/07/2019

Јока освои диплома за успешно партнерство

Од компанијата Chr. Hansen, која е прогласена за компанија со најодржлив развој во светот, добивме диплома сертификат за успешно партнерство. Сертификатот му беше предаден на нашиот […]
27/10/2017

Студентите ги одбираат своите брендови

Трета година по ред студентите имаат единствена можност со својот глас да ги одберат своите најомилени брендови и да ја подарат довербата на компаниите кои со […]
14/05/2017

Посета на детски градинки во Битола

Нашата кравичка ЈОКА беше во посета на детските градинки ПРОЛЕТ и МАЈСКИ ЦВЕТ во Битола. Голема благодарност до дечињата и наставничките за топлиот дочек. Поминавме прекрасни […]
13/05/2017

Учество на Меѓународниот саем за земјоделство – Нови Сад, Србија 2017

И оваа година соодветен тест за квалитетот на производите на Млекара ЈОКА, претставуваше учеството на Меѓународен саем за земјоделство, кој што се одржува во Нови Сад, […]