НАСМЕВКАТА

ДОАЃА ВЕДНАШ ПОСЛЕ ПРВИОТ ЗАЛАК

НАСМЕВКАТА

ДОАЃА ВЕДНАШ ПОСЛЕ ПРВИОТ ЗАЛАК

Полномасното ЈОКА кравјо сирење е изработено од најквалитетно пастеризирано млеко, кое по традиционален начин на преработка го задржува вкусот и ароматичноста.

Со масленост повеќе од 45% од кои поголемиот дел незаситени масни киселини преставува извонреден прехрамбен производ. Во својот состав содржи висококвалитетни протеини и есенцијални аминокиселини, витамини и минерали како калциум, фосфор и магнезиум.

Количините на витамините А и Б како и неговото лесно варење го прават препорачлив производ за деца, постари лица, спортисти но и за сите оние кои внимаваат на правилната исхраната.

Млечна мастЈаглехидратиПротеиниЕнергетска вредностПакување / Амбалажа
21 гр (45% во с.м.)1.3 гр14.7 гр1068 KJ / 255 Kcal500 гр / под вакуум