Joka TEAM – JOKA
19/05/2021

Раванија со ЈоПлус кисело млеко

06/05/2021

GHEE – пречистен путер, нов производ на Млекара Јока

GHEE е новиот производ на Млекара Јока, кој претставува висококвалитетен пречистен путер. Овој прехранбен продукт е добиен од сепарирана млечна маст во уникатен производствен процес и […]
31/12/2019

Кифлички со Јока сирење

17/12/2019

Сармички од лозов лист

09/12/2019

Погача ѕвезда со Јока павлака