Joka TEAM – JOKA
30/06/2019

Пица со зеленчук и сирење

30/06/2019

Брза пита со готови кори и урда Јока

30/06/2019

Домашни солени вафли со Јока павлака

30/06/2019

Колач со вишни и ЈОКА кисело млеко

27/10/2017

Студентите ги одбираат своите брендови

Трета година по ред студентите имаат единствена можност со својот глас да ги одберат своите најомилени брендови и да ја подарат довербата на компаниите кои со […]