Joka TEAM – JOKA
20/11/2019

Bukë misri me spinaq dhe djath

26/07/2019

Јока morri diplomë për partneritet të suksesshëm

Nga kompania Chr. Hansen, që është shpallur si një kompani me një zhvillim më të qëndrueshëm në botë, morrëm një Çertifikatë Diplome për Partneritet të Suksesshëm. […]
30/06/2019

Pica me perime dhe djath

30/06/2019

Byrek i shpejtë e peta të gatshme dhe gjizë JOKA

30/06/2019

Waffle të kripur shtëpie me salcë kosi JOKA