GRILL СИРЕЊЕ

ЗА НАЈВКУСНИОТ ПИКНИК

GRILL сирење

ЗА НАЈВКУСНИОТ ПИКНИК

Произведено од најквалитетното кравјо млеко, ЈОКА GRILL сирењето е полномасно кравјо сирење со значително посолен вкус и потврда форма.

Благодарение на составот и начинот на подготовка и производство, грил сирењето на ЈОКА ја задржува својата идеална форма и текстура, па допирајќи ја површината на вашата грил тава, добива карактеристичен слој со жолто-златникава боја кој се формира од карамелизираната млечна маст и му дава поинаква димензија и карактеристичен вкус.

Овој производ е идеален избор за вашиот пикник на скара или за подготовка во грил тава, збогатувајќи ја вашата трпеза отворајќи нов свет на вкусови и едно поинакво вкусно доживување.

Млечна маст Јаглехидрати Протеини Енергетска вредност Пакување / Амбалажа
21 гр (45% во с.м) 1.3 гр 14.7 гр 1068 KJ / 255 Kcal 500 гр / под вакуум