ЗА ДНЕВНА ДОЗА

СВЕЖИНА И ЗДРАВЈЕ

ЗА ДНЕВНА ДОЗА

СВЕЖИНА И ЗДРАВЈЕ

ЈОКА АЈРАН за дневна доза свежина и здравје!

Ајранот на Јока ќе ви ги надокнади изгубените електролити и минерали, ќе го освежи и ревитализира вашиот организам. Ајран за сите носталгичари кои со занес зборуваат и се сеќаваат на матеницата-освежителна напивка, како храна или мелем за жешките денови, како напивка која закрепнува и ревитализира.

Обезмастен производ добиен со млечно-кисела ферментација на пастеризирано млеко. Извонредна храна и пијалок богат со белковини. Препорачлив производ за оние кои не сакаат да се откажат од млекото и млечните прозиводи, како неопходен дел од денешните диети за намалување на телесната тежина и оддржување на добро здравје.

Содржината на млечно-киселите бактерии го прават вистински лек на микро-флората во дигестивниот системот. Извонреден производ за сите оние кои внимаваат на телесната тежина или за оние кои имаат проблеми со гастрономскиот тракт.

Млечна мастЈаглехидратиПротеиниЕнергетска вредностПакување / Амбалажа
2 гр3.1 гр3.5 гр172 KJ / 41 Kcal180 гр, 500 гр, 1 кг / PS и PET