ЗАПОЧНЕТЕ ГО ДЕНОТ

ПРОБИОТСКИ

ЗАПОЧНЕТЕ ГО ДЕНОТ

ПРОБИОТСКИ

Јоплус се производи обогатени со пробиотски култури. Тука спаѓаат Јоплус Јогурт и Јоплус Кисело млеко. Тие се произведуваат од свежо кравјо млеко, збогатено со бактеријата ББ12, позната како пријателска бактерија на нашиот организам.

Со редовна употреба на Јоплус јогуртот, ги чувствуваме благодетите и полезностите од овие производи кои се одразуваат позитивно на нашиот организам.

Редовната употреба на ЈОПЛУС јогурт ни помага во: зајакнување на имунитетот, го регулира и олеснува варењето на храната, се збогатува цревната флора и се оневозможува репродукција на штетни бактерии во гастродигестивниот систем.

За подобро здравје одберете Јоплус Јогурт.

Млечна мастЈаглехидратиПротеиниЕнергетска вредностПакување / Амбалажа
1 гр3.1 гр3.5 гр228 KJ / 54.5 Kcal180 гр, 500 гр, 1 кг / PS и PET