ПРИРОДЕН

ПРОБИОТИК ПЛУС

ПРИРОДЕН

ПРОБИОТИК ПЛУС

Јоплус Пробиотик 4 киселото млеко се произведува од свежо кравјо млеко, збогатено со бактеријата ББ12, позната како пријателска бактерија на нашиот организам.

Јоплус киселото млеко потекнува од истата програма на пробиотски производи ЈОПЛУС. Со ЈоПлус јогуртот имаат сличен состав и исти вредности во додатокот на бактериски култури. Бенефитите по човечкото здравје од редовна консумација на овој производ се големи и слично како Јоплус јогуртот има полезно влијание врз балансот на нормалната микрофлора во гастроинтестиналниот тракт.

ЈОПЛУС кисело млеко, ПРИРОДЕН ПРОБИОТИК ПЛУС!

Млечна мастЈаглехидратиПротеиниЕнергетска вредностПакување / Амбалажа
1 гр3.5 гр2.5 гр228 KJ / 54.5 Kcal400 гр / PS
Останати производи

Јогурт | ЈоПлус јогурт | Ајран | Свежо млеко | Трајно млеко | Кисело млеко | ЈоПлус кисело млеко | Павлака | Сирење