GRILL DJATHË

PËR PIKNIKUN MË TË SHIJSHËM

GRILL DJATHË

PËR PIKNIKUN MË TË SHIJSHËM

I prodhuar nga qumështi i lopës me cilësi më të lartë, djathi JOKA GRILL është një djath lope me yndyrë të plotë me shije dukshëm më të kripur dhe formë më të fortë.

Falë përbërjes dhe mënyrës së përgatitjes dhe prodhimit, djathi i pjekur në skarë i JOKA-s ruan formën dhe strukturën e tij ideale, kështu që kur prek sipërfaqen e tavës suaj të skarës, merr një shtresë karakteristike me ngjyrë të verdhë-artë që formohet nga karamelizimi. yndyrë qumështi dhe i jep një dimension tjetër dhe shije të veçantë.

Ky produkt është një zgjedhje ideale për piknikun tuaj në skarë ose për përgatitjen në një tigan grill, duke pasuruar tryezën tuaj duke hapur një botë të re shijesh dhe një eksperiencë ndryshe të shijshme.

Yndyra e qumështit

Karbohidratet Proteina Vlera energjetike Paketimi / Ambalazhi
21 гр (45% in s.m.) 1.3 gr 14.7 gr 1068 KJ / 255 Kcal 500 gr / vacuum