производство на млеко – JOKA

производство на млеко

14/09/2019

Јока вработува дистрибутери и комерцијалисти во Скопје

МЛЕКАРА ЈОКА, една од нај големите млекарници во регионот, поради проширување на обемот на работа и развој на компанијата, има потреба од вработувања во Скопје на […]