Joka TEAM – JOKA
06/05/2021

GHEE – пречистен путер, нов производ на Млекара Јока

GHEE е новиот производ на Млекара Јока, кој претставува висококвалитетен пречистен путер. Овој прехранбен продукт е добиен од сепарирана млечна маст во уникатен производствен процес и […]