PËR NJË DOZË DITORE

FRESKI DHE SHËNDET

PËR NJË DOZË DITORE

FRESKI DHE SHËNDET

AJRAN JOKA për një dozë ditore freski dhe shëndet!

Ajrani Joka do t’i kompensojë elektrolitet dhe mineralet e humbura, do t’a freskojë dhe gjallërojë organizmin tuaj. Ajran për të gjithë nostalgjikët që flasin me pasion dhe mbajnë mend dhallën-pijen freskuese, si ushqim ose balsam për ditët e nxehta, si pije që shëron dhe rigjallëron.

Produkt i skremuar i fituar nga fermentimi i acidit laktik të qumështit të pasterizuar. Ushqim i shkëlqyeshëm dhe pije e pasur me proteina. Produkt i rekomanduar për ata që nuk duan të heqin dorë nga qumështi dhe produktet e qumështit, si një pjesë e domosdoshme e dietave të sotme për të humbur peshën trupore dhe për të ruajtur shëndetin e mirë.

Përmbajtja e baktereve të acidit laktik e bën atë një kurë të vërtetë për mikro-florën në sistemin tretës. Produkt i shkëlqyeshëm për të gjithë ata që kujdesen për peshën trupore ose për ata që kanë probleme me traktin gastrointestinal.

Yndyra e qumështitKarbohidratetProteinaVlera energjetikePaketimi / Ambalazhi
2 gr3.1 gr3.5 gr172 KJ / 41 Kcal180 gr, 500 gr, 1 kg / PS и PET