ЗА ТИЕ ШТО САКААТ

ВИСТИНСКИ ЈОГУРТ

ЗА ТИЕ ШТО САКААТ

ВИСТИНСКИ ЈОГУРТ

Јока јогуртите се здрави за целата фамилија. Содржат корисни состојки неопходни за правилен раст и развој. Тоа се балансирани протеини, млечни масти, јаглехидрати, витамини, минерали и природни пробиотици кои во Јо Плус ги има уште повеќе.

Високиот процент на суви материи и оптимална количина на маснотии на овој производ му даваат препорачливи нутриционистички вредности. Соодносот на белковините и маснотиите, содржината на микроелементите и витамините го прават идеална храна за децата, спортистите, болните и за сите кои имаат зголемени физички напори.

Избалансираниот киселкаст вкус и густината го прават вистинска и препорачлива напивка за појадоци, меѓу оброци но и за моменти на голема исцрпеност и замор.

Овој јогурт како да е направен за вистинските сладокусци, кој освен што е извор на сите неопходни витамини и минерали во исхраната на човекот има и препознатлив традиционално - освежителен вкус.

Повелете и уживајте во ЈОКА ЈОГУРТ затоа што е направен за сите што сакаат и знаат што е ВИСТИНСКИ ЈОГУРТ.

Млечна мастЈаглехидратиПротеиниЕнергетска вредностПакување / Амбалажа
2.8 гр3.1 гр3.5 гр228 KJ / 54.5 Kcal180 гр, 250 гр, 500 гр, 1 кг / PS и PET