JoPlus jogurti – JOKA

FILLONI DITËN NË MËNYRË

PROBIOTIKE

FILLONI DITËN NË MËNYRË

PROBIOTIKE

JoPlus janë prodhime të pasura me kultura probiotike. Këtu marrin pjesë Jogurti JoPlus dhe Kosi JoPlus. Ato prodhohen nga qumështi i freskët i lopës, i pasur me bakterien BB12, e njohur si bakteria e mirë e organizmit tonë.

Me përdorimin e rregullt të jogurtit JoPlus, ne ndiejmë dobitë dhe përfitimet e këtyre produkteve që kanë një ndikim pozitiv në organizmin tonë.

For better health choose Joplus Yoghurt

Përdorimi i rregullt i jogurtit JoPlus na ndihmon në: forcimin e imunitetit, rregullimin dhe lehtësimin e tretjes, pasurimin e florës së zorrëve dhe parandalimin e riprodhimit të baktereve të dëmshme në sistemin gastrointestinal.

Për një shëndet më të mirë zgjidhni jogurtin JoPlus

Yndyra e qumështitKarbohidratetProteinaVlera energjetikePaketimi / Ambalazhi
1 gr3.1 gr3.5 gr228 KJ / 54.5 Kcal180 gr, 500 gr, 1 kg / PS и PET
Produkte të tjera

Jogurti | JoPlus jogurti | Ajran | Qumësht i freskët | Kosi | JoPlus kosi | Salcë kosi | Djathi