NATYRAL

PROBIOTIK PLUS

NATYRAL

PROBIOTIK PLUS

Kosi probiotik JoPlus 4 prodhohet nga qumështi i freskët i lopës, i pasuruar me bakterien BB12, e njohur si bakteria miqësore e organizmit tonë.

Kosi JoPlus vjen nga programi i njëjtë i produkteve probiotike JOPLUS. Me jogurtin JOPLUS kanë përmbajtje të ngjajshme dhe të njëjtat vlera në shtojcën e kulturave bakteriale. Përfitimet për shëndetin e njeriut nga konsumimi i rregullt i këtij produkti janë të mëdha dhe ngjashëm si me jogurtin JoPlus kanë një efekt të dobishëm në ekuilibrin e mikroflorës normale në traktin gastrointestinal.

Kosi JOPLUS, PROBIOTIK NATYRAL PLUS!

Yndyra e qumështitKarbohidratetProteinaVlera energjetikePaketimi / Ambalazhi
1 gr3.5 gr2.5 gr228 KJ / 54.5 Kcal400 gr / PS