BUZËQESHJA

VJEN MENJËHERË PAS KAFSHATËS SË PARË

BUZËQESHJA

VJEN MENJËHERË PAS KAFSHATËS SË PARË

Djathi i lopës JOKA me yndyrë të plotë është përpunuar nga qumështi më cilësor i pasterizuar, i cili ruan shijen dhe aromën në mënyrë tradicionale.

Me më shumë se 45% yndyrë, pjesa më e madhe e të cilëve janë acide yndyrore të pangopura, paraqet një produkt të shkëlqyeshëm ushqimor. Ai përmban proteina me cilësi të lartë dhe aminoacide thelbësore, vitamina dhe minarale si kalciumi, fosfori dhe magneziumi.

Sasitë e vitaminave A dhe B si dhe tretja e tij e lehtë e bëjnë atë një produkt të rekomanduar për fëmijët, për të moshuarit, për sportistët por edhe për të gjithë ato që kujdesen për një mënyrë të duhur të të ushqyerit.

Yndyra e qumështitKarbohidratetProteinaVlera energjetikePaketimi / Ambalazhi
21 gr (45% in s.m.)1.3 gr14.7 gr1068 KJ / 255 Kcal500 gr / vacuum