PËR ATA QË DËSHIROJNË

JOGURT TË VËRTETË

PËR ATA QË DËSHIROJNË

JOGURT TË VËRTETË

Jogurti Joka është i shëndetshëm për të gjithë familjen. Përmban përbërës të dobishëm të domosdoshëm për rritjen dhe zhvillimin e duhur. Ato janë proteina të ekuilibruar, Yndyrna të qumështit, karbohidrate, vitamina, minerale dhe probiotik natyror të cilët në Jo Plus janë të pranishëm edhe më shumë.

Përqindja e lartë e lëndës së thatë dhe sasia optimale e yndyrës i japin këtij produkti vlerën e tij ushqyese të rekomanduar. Raporti i proteinave dhe yndyrave, përmbajtja e mikro-elementeve dhe vitaminave e bëjnë atë ushqimin ideal për fëmijët, sportistës, të sëmurët dhe për ato që kanë ngarkesë të madhe fizike.

Shija e thartë e ekuilibruar dhe dendësia e bëjnë atë një pije të vërtetë dhe të rekomanduar për mëngjes, mes vakteve por edhe për momentet e rraskapitjes ekstreme dhe lodhjes.

Ky jogurt sikur është bërë për degustuesit e vërtetë, i cili përveç që është burim i të gjithë vitaminave dhe mineraleve të nevojshme në dietën e njeriut ka dhe një shije ka një shije freskuese të njohur tradicionalisht.

Urdhëroni dhe shijoni JOGURTIN JOKA sepse është bërë për të gjithë që duan dhe që e dinë se çfarë është JOGURTI I VËRTETË.

Yndyra e qumështitKarbohidratetProteinaVlera energjetikePaketimi / Ambalazhi
2.8 gr3.1 gr3.5 gr228 KJ / 54.5 Kcal180 gr, 250 gr, 500 gr, 1 kg / PS и PET