KOS

ME NJË SHIJE TË PASUR DHE FRESKUESE

KOS

ME NJË SHIJE TË PASUR DHE FRESKUESE

KOSI JOKA me një shije të pasur dhe freskuese.

Kosi JOKA është një mbrojtës natyral i organizmit tuaj sepse:

Paraqet burim të proteinave të ekuilibruara.

Përmban vitamine (B12, B18, B1, B2, B6, C, А, D, E, K) dhe minerale (kalciumi, magneziumi, kaliumi, fosfori dhe natriumi)

Yndyrnat e qumështit dhe aminoacidet e përmirësojnë shëndetin mendor, funksionet kognitive dhe të mësuarit.

Kosin e lopës që e prodhojmë nga qumështi i pasterizuar është një specialitet i vërtetë dhe plotësim në kuzhinën dhe tryezën tuaj.

I prodhuar sipas shijes së konsumatorit, ai mund të konsumohet vetëm por edhe duke i’a shtuar sallatave, gatimeve apo pastave të ndryshme. Paraqet një pasuri të vërtetë të proteinave dhe yndyrave të rekomanduara.

Vlera e lartë kalorike por edhe vlerat e shkëlqyeshme ushqyese e bëjnë atë një produkt me cilësi të lartë për të gjithë konsumatorët.

Yndyra e qumështitKarbohidratetProteinaVlera energjetikePaketimi / Ambalazhi
2.8 gr3.1 gr3.5 gr228 KJ / 54.5 Kcal250 gr, 400 gr/ PS