SALCË KOSI

ME SHIJE TË FUQISHME DHE PËRBËRËS TË SHËNDETSHËM

SALCË KOSI

ME SHIJE TË FUQISHME DHE PËRBËRËS TË SHËNDETSHËM

Është një produkt i qumështit të fermentuar. I fituar nga 100% qumësht i lopës me 18% yndyrë qumështi. Salca e thartë e kosit prodhohet nga qumështi i pasterizuar, i ndjekur nga ftohja dhe shtimi i baktereve të acidit laktik që janë më tej përgjegjës për fermentimin dhe fitimin e produktit të qumështit të thartë me pH 4-4.6.

Fuqia e salcës të kosit Joka në përmbajtje është e pasur me yndyrna të qumështit, kalcium, fosfor, vitaminat: А, D, Е, B1, B2, dhe me proteina dhe karbohidrate. Yndyrnat e qumështit në salcën e kosit janë dëshmuar që ofrojnë shëndet të mirë dhe ndihmojnë në përthithjen e vitaminave të nevojshme liposolubile.

Kalciumi dhe fosfori i mbajnë kockat dhe dhëmbët tona të forta dhe të qëndrueshme. Vitamini А është i mirë për sytë, sistemin imunitar dhe zhvillimin e duhur të kockave.

Riboflavini (B2) është përgjegjës për fitimin e energjisë në metabolizmin e karbohidrateve dhe është një antioksidant i shkëlqyeshëm.

Yndyra e qumështitKarbohidratetProteinaVlera energjetikePaketimi / Ambalazhi
18 gr3.5 gr2.5 gr778.4 KJ / 186 Kcal180 gr, 850 gr/ PS