Qumështi afatgjatë është një pjesë e pashmangshme e një vakti të këndshëm dhe të shëndetshëm për një ditë energjike dhe pozitive.
Me origjinë nga shpatet e Belasicës, qumështi i përhershëm i Jokës është gjithçka që ju nevojitet për imunitet të fortë dhe humor të mirë. Qumështi i përhershëm i Jokës mund të ruhet për një kohë të gjatë në raft ose në frigorifer pa humbur shijen e tij freskuese dhe ushqyese. Qumështi i tillë nxehet në 140°C për 2 sekonda për të zbërthyer enzimat rezistente ndaj temperaturave të larta. Kështu, qumështi ka një jetëgjatësi më të gjatë dhe mund të mbetet i pahapur për disa muaj.Por shija dhe këmbëngulja nuk janë të vetmet gjëra me të cilat krenohet qumështi i përhershëm. Domethënë, është gjithashtu i shkëlqyeshëm për shëndetin tuaj, sepse është një burim i pasur i kalciumit dhe është ideal për ndërtimin dhe ruajtjen e kockave dhe dhëmbëve të shëndetshëm.
Përveç kësaj, qumështi i përhershëm është gjithashtu një burim i pasur i proteinave të nevojshme për rritjen dhe zhvillimin e fëmijëve, por edhe për shëndetin e përgjithshëm të të rriturve.
Yndyrna | Karbohidrate | Proteina | Energija | Acide të ngopura yndyrore | Kalcium | Paketimi / Ambalazhi |
---|---|---|---|---|---|---|
2.8 gr | 4.8 gr | 3.0 gr | 237 KJ / 56 Kcal | 1.6 gr | 120 gr | 1 L / PET |
Produkte të tjera
Jogurti | JoPlus jogurti | Ajran | Qumësht i përhershëm | Kosi | JoPlus kosi | Salcë kosi | Djathi | Grill djathë | Gjalpë | Ghee kulluar gjalpë