Kosi probiotik JoPlus 4 prodhohet nga qumështi i freskët i lopës, i pasuruar me bakterien BB12, e njohur si bakteria miqësore e organizmit tonë.
Kosi JoPlus vjen nga programi i njëjtë i produkteve probiotike JOPLUS. Me jogurtin JOPLUS kanë përmbajtje të ngjajshme dhe të njëjtat vlera në shtojcën e kulturave bakteriale. Përfitimet për shëndetin e njeriut nga konsumimi i rregullt i këtij produkti janë të mëdha dhe ngjashëm si me jogurtin JoPlus kanë një efekt të dobishëm në ekuilibrin e mikroflorës normale në traktin gastrointestinal.
Kosi JOPLUS, PROBIOTIK NATYRAL PLUS!
Yndyra e qumështit | Karbohidratet | Proteina | Vlera energjetike | Paketimi / Ambalazhi |
---|---|---|---|---|
1 gr | 3.5 gr | 2.5 gr | 228 KJ / 54.5 Kcal | 400 gr / PS |
Produkte të tjera
Jogurti | JoPlus jogurti | Ajran | Qumësht i përhershëm | Kosi | JoPlus kosi | Salcë kosi | Djathi | Grill djathë | Gjalpë | Ghee kulluar gjalpë