Вести – JOKA
20/03/2024

Нов производ во асортиманот на Јока – квалитетно трајно млеко

Еве нѐ повторно со уште еден нов производ! Сте го виделе ли на полиците?  Пред неколку недели излеговме со нов производ – Јока трајно кравјо млеко.  […]
11/03/2024

Млекара Јока вработува

МЛЕКАРА ЈОКА, поради проширување на обемот на работа и развој има потреба од вработување на следната позиција: Работник во производствен погон (2) во производствениот погон во […]
14/12/2023

Почесна награда за Млекара Јока од Општина Струмица

Млекара ЈОКА постои од далечната 1993 година кога се претстави како една од првите приватни млекари во нашиот регион. За време на овие 30 години, нашата […]
29/04/2023

30 години со Млекара Јока на вашата трпеза

Јока слави 30-ти роденден! Нашата мала семејна млекарница порасна во бренд за паметење, бренд кој ги краси фрижидерите на стотини илјадници македонски фамилии. За да го […]
06/05/2021

GHEE – пречистен путер, нов производ на Млекара Јока

GHEE е новиот производ на Млекара Јока, кој претставува висококвалитетен пречистен путер. Овој прехранбен продукт е добиен од сепарирана млечна маст во уникатен производствен процес и […]