Вести – Страница 3 – JOKA
10/11/2013

ЈОКА дел од „Празијада 2013“

Јока беше дел од манифестацијата „Празијада 2013“, која се одржа на 10.11.2013 година во с. Градошорци, која манифестација преминувајќи во традиција се одржа по шести пат. […]
20/10/2013

JOKA дел од Ајверијада 2013

На 20.10.2013 година на градскиот плоштад „Гоце Делчев“ во Струмица, по трет пат се одржа манифестацијата „Ајверијада“, на која се јадеше и избираше најдобро подготвениот ајвер […]
25/05/2013

Учество на Меѓународниот саем за земјоделство – Нови Сад, Србија

Млекара Јока, оваа година за прв пат зема учество на Меѓународниот саем за земјоделство. Првото учество на млекара Јока, а по повод  јубилејното 20 годишно постоење […]
01/12/2012

Посета од ЈОУДГ „Детска радост“ – Клон 3

Посета на млекара Јока од страна на најмалите од Детска градинка „Детеска радост“ – Клон 3, Струмица.
15/05/2012

Мариет Шурман во работна посета

Холандската амбасадорка Мариет Шурман во работна посета на Млекара Јока.