Risi – JOKA
26/07/2019

Јока morri diplomë për partneritet të suksesshëm

Nga kompania Chr. Hansen, që është shpallur si një kompani me një zhvillim më të qëndrueshëm në botë, morrëm një Çertifikatë Diplome për Partneritet të Suksesshëm. […]
14/05/2017

Studentët i zgjedhin markat e tyre

Për të tretin vit me rradhë studentëve u është dhënë mundësia për t’a ngritur zërin për markat e tyre të preferuara dhe për t’ua dhënë kompanive […]
14/05/2017

Vizitë në kopshtet e fëmijëve në Manastir

Lopa jonë Joka ishte në vizitë në kopshtet e fëmijëve PROLET dhe MAJSKI CVET në Manastir. Një falenderim i madh shkon për fëmijët dhe edukatoret për […]
13/05/2017

Pjesmarrje në panairin ndërkombëtar për bujqësi – Novi Sad, Sërbi 2017

Edhe këtë vit, një vlerësim i përshtatshëm për cilësinë e produkteve të qumështores Joka ishte pjesëmarrja në Panairin Ndërkombëtar të Bujqësisë, të mbajtur në Novi Sad, […]
22/03/2017

JoPlus jogurti