Вести – Страница 2 – JOKA
13/05/2017

Учество на Меѓународниот саем за земјоделство – Нови Сад, Србија 2017

И оваа година соодветен тест за квалитетот на производите на Млекара ЈОКА, претставуваше учеството на Меѓународен саем за земјоделство, кој што се одржува во Нови Сад, […]
22/03/2017

JoPlus Јогурт

09/07/2016

Joka павлака

03/02/2016

JoPlus пробиотик

27/12/2013

Посета од ЈОУДГ „Детска радост“ – Клон 6

Децата од Детската градинка „Детска радост“ – Клон 6, група „Детелинки“ од Струмица, ја посетија Млекара Јока, која што посета беше во рамките на нивната наставна […]