Byrek i shpejtë e peta të gatshme dhe gjizë JOKA – JOKA

Byrek i shpejtë e peta të gatshme dhe gjizë JOKA

Waffle të kripur shtëpie me salcë kosi JOKA
30/06/2019
Pica me perime dhe djath
30/06/2019