Receta – JOKA
20/11/2019

Bukë misri me spinaq dhe djath

30/06/2019

Pica me perime dhe djath

30/06/2019

Byrek i shpejtë e peta të gatshme dhe gjizë JOKA

30/06/2019

Waffle të kripur shtëpie me salcë kosi JOKA

30/06/2019

Kek me vishnja dhe kos JOKA