QUMËSHT

ME DASHURI

QUMËSHT

ME DASHURI

Qumështi i freksët Joka është simbol i Bellasicës së bukur dhe gjithçka që mbart kjo bukuri.

Qumështi buron nga bukuritë dhe aroma e luleve si dhe nga zhurma e ujvarave të Smolares dhe Kolesinos.

Çdo gjë që është e shëndetshme dhe e shijshme e përmban qumështin tonë të pasterizuar, qumështin për shpirtit dhe trupin, qumështin për shërim dhe jetë.

Qumështi është një pije e bardhë dhe e lëngshme e përbërë nga 90% ujë, 20 aminoacide të ekuilibruara mirë, nga nsheqeri i qumështit laktozë, më shumë se 40 acide yndyrore, minerale nga të së cilët kalciumi është një mbrojtës i njohur i kockave tona që mbron nga osteoporoza. Ka një rol të rëndësishëm në ndërtimin e imunitetit me përbërjen e pasur të vitaminave A, D, B, E etj. Qumështi gjithashtu përmban edhe laktoferrinë - një peptid që është një antioksidant i mirë dhe forcues i imunitetit.

Yndyra e qumështitKarbohidratetProteinaVlera energjetikePaketimi / Ambalazhi
2.8 gr3.1 gr3.5 gr228 KJ / 54.5 Kcal1 kg / PET
Produkte të tjera

Jogurti | JoPlus jogurti | Ajran | Qumësht i freskët | Qumësht i përhershëm | Kosi | JoPlus kosi | Salcë kosi | Djathi | Grill djathë